Ta znana Slovenka bo vse prihranke porabila za pot okoli sveta

Foto: Samsung
Foto: Samsung
Pravi, da nič ne vzamemo s sabo v grob, zato bo namesto hiše gradila spomine.
Oglej si celoten članek

Naša uspešna modna oblikovalka Maja Ferme se po novem letu odpravlja novim dogodivščinam naproti, z možem in hčerko se namreč odpravljajo na pot okoli sveta. Maja je velika ljubiteljica potovanj, z možem sta se na primer celo poročila v tujini, med cvetočimi češnjami na japonskem, zato najbližjih s svojo odločitvijo ni presenetila.

Maja je na svojem blogu razkrila, da bosta v to polletno dogodivščino z možem vložila vse prihranke in morda pot celo podaljšala. Velik izziv je bila tudi prtljaga, saj je Maja kot oblikovalka in velika ljubiteljica mode navajena, da za vsako priložnost primerna oblačila, dodatke in ličila, a bo tokrat s seboj vzela le najnujnejše. 

Njihovo dogodivščino lahko spremljate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.