Ta znana Slovenka ima "več privrženk kot kakšna politična stranka"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Savina Atai je "morska zdravnica" številnih slovenskih ranjenih ženskih duš.
Oglej si celoten članek

Dekle, ki ji ni bilo vedno posejano z rožicami, a se je z močno voljo in veliko na novo pridobljenega znanja dvignila kot feniks iz pepela in zmagala. A ne le zase, svoje znanje in izkušnje danes predaja tudi drugim, jih oči kreirati in ljubiti. Ljubiti samega sebe. Nekje na poti se ji je zgodila še grška ljubezen, s katero navdihuje mnoge, ki so nad ljubeznijo že obupali. To je Savina Atai ali naša "morska zdravnica" saj svoje življenje živi v Ljubljani in na Kreti, kjer živi njen Zeus.

Prejšnji teden sta s prijateljico in igralko Zvezdano Mlakar organizirali dogodek Gala moški in ženska, Čutnost v dvoje, katerega glavna tema so bili žensko-moški odnosi. 

"Imam tisoč tečajnic in jaz te ženske medim in mehčam že par mesec in so tukaj že čisto zmehčane. V bistvu to delam za moške, te najbolj mehke ženske. Tema je zelo pogumna, ker lažje je meditirati kot se ljubiti," je o programu, ki je zorel že eno leto, intenzivno pa sta ga z Zvezdano pripravljali dva tedna, povedala Savina in na katerem je med drugim predaval tudi Savinin partner ter obiskovalkam na zabaven način podal "navodila za moške".

Magazin Savina Atai o čudežu, ki je ustavil njeno letalo

In kaj je po Savinino glavna stvar, ki jo mora ženska dati svojemu moškemu. "Mora ga sprejeti: Moški nam veliko dajejo in včasih smo preveč skoncentrirane na to, kar se nam zdi, da nam manjka in ne sprejmemo tistega, kar nam dajejo. Ko se mi odpremo moškemu, nam da še več. Pustimo moškemu, da je moški, da smo lahko me ženske," pravi.

Obiskovalke so jo požirale s steklenimi očmi

Tako, malce kritično, pa je dogajanje v dvorani ocenil eden izmed redkih obiskovalcev moškega spola: "Na tem predavanju sem dobil občutek, kot da gre za neko sekto, v kateri se slepo sledi vodji. Sploh, ko sem videl nekaj žensk, ki je prav s steklenim pogledom požiralo vsako Savinino besedo. Moram priznati, da zame kar nenavadno. Nikoli prej nisem bil na kakšnem 'podobnem' shodu. Zagotovo pa ima trenutno več privrženk kot katerakoli politična stranka v Sloveniji."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:12 1. Maj 2018.

    Manjka še slika avtorice, da bo stvar popolna.

  • 16:24 1. Maj 2018.

    Fake news .............poiščite na spletu enako informacijo in primerjajte resnico .

  • 11:53 1. Maj 2018.

    a dej ana no...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.