Ta znana Slovenka je nekoč tehtala le 38 kilogramov!

Foto: instagram
Foto: instagram
Zakaj se tako radi primerjamo?
Oglej si celoten članek

Na socialnih omrežjih se v zadnjem času odvija prava bitka med ljudmi, ki nimajo ‘popolne postave’. Eni zagovarjajo, da je prav, da se imamo radi takšni, kot smo, nekateri pa menijo, da je šel ‘body positivity’ v napačno smer in da se s tem zagovarja samo nezdrav način življenja. O tej aktualni temi so spregovorila tudi dekleta iz podkasta Tisti dnevi v mesecu. 

Njihova gostja je bila tokrat vplivnica Vita Starman, ki ponosno pokaže svoje obline tudi v kopalkah ali spodnjem perilu. Pravi, da samozavest in samopodoba ne izvirata iz konfekcijske številke. Ampak pri priljubljeni Štajerki ni bilo vedno tako. V najstniških letih je trpela za anoreksijo, zbolela je pri rosnih 14. letih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vita Starman (@vitastarman)

“Na koncu sem imela 38 kilogramov in nisem mogla vzdrževati gimnazijskega programa. Zato sem si rekla: 'Zdaj se pa spravi v red.' Ko sem bila bolna, sem spila pet litrov vode na dan, tekla sem po stadionu, pojedla sem eno jabolko in za malico sem jedla oreščke, ko so drugi sendviče. Ko sva šli s prijateljico v kino, sem s seboj nesla čežano v kozarcu. Imela sem rdeče členke, iz nosa mi je teklo. A tudi, ko sem imela 38 kilogramov, sem še vedno mislila, da moram še shujšati,” je bila iskrena Vita, ki danes navdušuje s svojo karizmatičnostjo. 

Celoten podkast lahko poslušate spodaj:

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:53 13. April 2024.

    Znana 😂😂😂

  • 07:55 13. April 2024.

    BMK za njo

  • 07:17 13. April 2024.

    Tudi jaz sem nekoč tehtal le 3 kg...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.