Ta znana Slovenka se je po koncertu stiskala k Stjepanu iz 2Cellos

Foto: facebook
Foto: facebook
Kaj se plete med njima?
Oglej si celoten članek

Foto: instagram Carmen Osovnikar Sjtepan Hauser Zvezda šova Sanjski moški in Vražje dame Carmen Osovnikar je očitno iz koncerta 2Cellos odnesla zelo lepe spomine. V svojo Instagram zgodbo je dodala fotografijo, na kateri se stiska k Stjepanu Hauserju, v drugi zgodbi je zapisala, da se ji zdi, da je zaljubljena, spet v tretji pa, da je on zanjo najlepši moški na svetu.

"Nič ne izdam, nič ne vem," se je smejala, ko smo jo poklicali, a se za zurnal24.si vendarle omehčala: "Povem lahko le, da je on super človek, karakterno je super, prav nič vzvišen, neverjento prizemljen, kar me je res presenetilo, glede na to, da je svetovno znana oseba."

Sta ostala v kontaktih, se v prihodnosti obeta zmenek?

"Ne vem, kaj bo vse skupaj prineslo. Vse boste izvedeli," je bila skrivnostna Osovnikarjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:47 28. Maj 2022.

    Ta iztrosena kurba se obeša na človeka, ki ne ljubi žensk.

  • 10:54 28. Maj 2022.

    Doticnega zenske ne zanimajo.

  • 10:11 28. Maj 2022.

    Kaj bi nekatere naredile za slikanje z neko znano osebo. Vidim pa, da tipu ta prisiljena drža ne ustreza. Carmen, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.