Ta zvezdnik ima v hlačah anakondo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevec Jason Derulo v kopalkah … Vredno ogleda.
Oglej si celoten članek

Pevec Jason Derulo je svoje oboževalce razveselil s posnetkom svojega izklesanega telesa v kopalkah in pri tem razkril, da je pri razdeljevanju "premoženja" stal v prvi vrsti. 

Mnogi so zvezdnika vprašali, kaj ima v hlačah, odgovoril jim je: "Anakondo.“ Eden od njegovih sledilcev je napisal, naj prizna, da je fotografija obdelana, drugi pa se je pošalil, da ima v hlačah steklenico kokakole. 

30-letnik je bil sicer nekaj časa v zvezi s pevko Jordin Sparks. Ko je lepotica lani razkrila, da s svojim novim partnerjem pričakuje sina, ji je Derulo pod fotografijo na Instagramu pustil komentar: "Želel bi si, da bi bil to moj sin.“ Konec zveze je lepotec verjetno sedaj že prebolel ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:22 24. November 2019.

    Mario,Murko,a bi....

  • 20:11 24. November 2019.

    Avtor članka pa v glavi gnojno bulo,ki pritiska na živec za prepoznavo lepote in kač??

  • 12:51 24. November 2019.

    Ja, ima... v glavi pa slamo. Ko bo na stopnji majmuna, bo že napredek višje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.