Tajči z objavo o bolnem možu vse spravila v jok

Foto: Žurnal24 main Hrvaška pevka Tajči bo v areni Stožice nastopila 28. oktobra. Gost bo med drugim
Tajči je z objavo na Facebooku mnoge spravila v jok.
Oglej si celoten članek

Mož Tatjane Cameron Tajči Matthew je zbolel za rakom na pljučih in je danes, na svoj rojstni dan, v bolnišnici, kjer je bil že večkrat operiran.

"To sva midva. Pred enim letom. Moj mož Matthew. Dar. Danes je njegov rojstni dan … in ne morem prenesti, da se bo zbudil sam, v bolečinah in na bolniški postelji … (Jaz sem doma z otroki). Močan je in ima močno vero. Tudi jaz sem močna in vem, kako prebroduti čustveno bolečino in v njej najti priložnost za rast in ljubezen. A kljub temu, rak je GROZEN, škodi telesu, uničuje njegovo življenje in moje srce trga na koščke. Danes bom jokala. Med tistimi dobrimi trenutku … (ta, tudi ti so še tukaj)," je napisala Tajči, ki živi v ZDA.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.