Tajvan pretresla orgija na plaži

Foto: Žurnal24 Tajvanske plaže niso zavzeli goli športniki - mimoidoči so bili priča "zelo pika
Mirna vasica na jugu Tajvana je pretresena kot še nikoli – na plaži naj bi seksalo 21 odraslih, zalotila jih je policija in zdaj o njih govori ves Tajvan.
Oglej si celoten članek

Oblasti okrožja Taitung že preiskujejo, kaj se je dogajalo. Predstavnik policije je povedal, da so orgijaši – med njimi je bilo devet žensk – najeli neko gostišče, kjer so počeli razne nespodobnosti. Med drugim naj bi v okolici gostišča tekali goli in masturbirali, več ljudi pa se je vdajalo oralnemu seksu. Mimogrede je dogajanje nekdo obeležil s fotografskim aparatom in fotografije je objavilo več tajvanskih časopisov. Zgroženi sosedje, ki takih prizorov niso vajeni, so se nad orgijo takoj pritožili in oblasti so sprožile preiskavo. V isti letoviški vasici so sicer že nekajkrat opazili skupinice golih zabavljačev, a po besedah tamkajšnjih prebivalcev še nikoli ni bilo tako hudo. Sodelujoči v tokratni orgiji so bili vsi starejši od 40 let, v gostišču pa so se prijavili pod izmišljenimi imeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.