Taka je Anna Kournikova dva meseca po porodu

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Videti je kot na vrhuncu teniške kariere.
Oglej si celoten članek

Nekdanja teniška igralka Anna Kournikova in pevec Enrique Iglesias sta se konec januarja razveselila hčerke, ki sta jo poimenovala Mary.

Deklica pridno raste, Anna pa očitno spet pridno trenira. Dobra dva meseca po porodu je namreč izgubila že vse nosečniške kilograme. 


Kaj je njena skrivnost?

Anna je že pred časom povedala, da se zelo zdravo prehranjuje in veliko giba, kdaj pa kdaj pa si privošči tudi kakšen nezdrav obrok.
Za zajtrk lepotica ponavadi je ovsene kosmiče s sojinim mlekom ali sadje z jogurtom. Za kosilo ima najraje lososa, suši ali piščanca z žara, za večerjo pa solate, tuno ali kozice. Za malico med obroki pa si privošči avokado, banano, ananas ali grenivko. 
Lepotica telovadi šestkrat na teden. Vsaj štirikrat na teden teče, sicer pa svoje telo utrjuje tudi z jogo, vodno aerobiko in dvigovanjem uteži.

Par ima sicer še dveletna dvojčka Lucy in Nicholasa.

Magazin Anna Kurnikova: Zgražajo se zaradi njene postave

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:16 9. April 2020.

    Njena skrivnost je polna rit denarja, nič drugega. Marsikatera bi tako “telovadila”, pa nima časa, ker mora hodit v službo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.