Taka je Kataya tekla po dvorišču: "Bogi sosedje"

Naša pevka je takole vznemirjala sosede ...
Oglej si celoten članek

Kataya je bila glasbi goreče predana že kot najstnica. In to celo tako zelo, da so ji doma sešili legendarni kostum, ki ga je nekoč nosila Beyonce

"Ena nedeljska cvetka. Tukaj sem stara okoli 14 let in ravno sem si kupila CD od Destinys child, Survivor. Taka fanica sem bila, da sem ata nahecala, da mi pomaga sešit ta outfit iz spota ... Ata je bil krojač, pogrešam ga ... V glavnem, taka sem tekala po dvorišču. Bogi sosedje," je zapisala pevka in pokazala domačo kopijo provokativnega kostuma. 

Foto: Facebook Kataya

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:27 11. November 2019.

    Ja,prej so bili ubogi le sosedje,sedaj nas je več....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.