Taka je višina preživnine, ki jo Jelinčič plačuje hčerkama

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Preživnina v višini lepe plače …
Oglej si celoten članek

Poslanec Zmago Jelinčič, ki se je uradno ločil septembra, tudi po ločitvi lepo skrbi za svoji hčerki, kot pravi sam. 

"Z dekletoma sem v kontaktu. Mlajša, Aleksija Iris, trenutno dela sprejemne izpite na srednji šoli za oblikovanje in fotografijo, Aleksandra Tisa pa se pripravlja na prvo samostojno razstavo Memento terra, ki bo 18. marca v ruskem kulturnem centru. Z Moniko sva v kontaktu preko sms sporočil in le, kar se tiče hčerk. Vsak mesec tudi plačam preživnino, ki mi je bila določena,“ pravi poslanec, ki je razkril tudi, kolikšen je znesek preživnine: "Vsak mesec plačam 700 evrov plus 500 evrov za nazaj. Poleg tega jima sproti tudi še kaj kupim, računalnik, obleke in jima v žep primaknem kakšen evro za sproti."

Poslanca in bivšo ženo Moniko pa na sodišču čaka še boj za premoženje, ki je zaradi koronske situacije trenutno na čakanju. Na sodišču sta se sicer že večkrat srečala konec leta 2019, a stvari zaenkrat še nista rešila. Monika od Zmaga zahteva dobre 3 milijone evrov, največje jabolko spora je njuna vila na Primorskem, ki jo poslanec še vedno ureja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 19:17 30. Marec 2021.

    Monika, lepo se zabavaj, zdaj imaš končno pravega moškega, ne pa tistega mlahavega in nadutega starčka, ki se vsakih pet …

  • 18:39 29. Marec 2021.

    kurčev poslanček!

  • 11:45 22. Marec 2021.

    Vse mu naj pobere, saj je večino denarja dobil na nepošten način!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.