Tako je 63-letna Kris Jenner videti brez ličil

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Presenečeni boste!
Oglej si celoten članek

Vodja klana Kardashian, mama in menedžerka Kris Jenner, je tista, ki je zaslužna, da je družina postala ena najbolj prepoznavnih na svetu. Kljub obilici dela in letom, 63 jih šteje, pa je Kris še vedno izredno vitalna in ustvarjalna, konec koncev z lahkoto parira svojemu 25 let mlajšemu fantu Coreyju

Magazin Kardashianovi nategnili gledalce

Kris ne skriva, da je velika zagovornica lepotnih popravkov, poleg lifting obraza si redno privošči tudi botoks, zato nič čudnega, da je še vedno videti tako dobro. Pred kratkim pa je s svojimi oboževalci delila fotografijo brez ličil in filtra ter dokazala, da je prav očarljiva tudi, ko se navsezgodaj dvigne iz postelje. 

Magazin Kris Jenner Kanyeja Westa vrgla iz hiše

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.