Tako avokado ne bo potemnel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kako pravilno shraniti polovico avokada.
Oglej si celoten članek

Nekateri ostanke avokada, da ne bi potemneli, pokapljajo z limono, kar sicer pomaga, a le za kratek čas. Veliko bolj učinkovita je rdeča čebula. Narežite jo na večje kose in jo dajte v posodo. Na čebulo s skorjo navzdol položite polovico avokado (s koščico) in posodico zaprite.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.