Tako je Bizovičarjeva punca videti tri tedne po porodu

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Čeprav svojo zasebnost slavni parček skrbno skriva, se skriti ne moreta.
Oglej si celoten članek

Konec tedna smo ob Koseškem bajerju opazili novopečenega očka Lada Bizovičarja, ki je v družbi starejše gospe, verjetno mame ali tašče, sprehajal svojo komaj nekaj tednov staro hčerko. Lado se je za sprehod dobro zakril, a je bil ves v črnem, s kapuco na glavi in sončnimi očali še bolj opazen kot sicer. Priljubljeni voditelj sicer živi v ljubljanskih Kosezah, zato ga z vozičkom pogosto opazijo ob bajerju, kjer svojega sina sprehaja tudi Nina Osenar, ki ima tik ob bajerju hišo. 

Magazin "Lado je rojen očka"

Čeprav imata Lado in njegova Anela Šabanagić, manekenka in blogerka, rada mir pred mediji, kadar to ni del njunega posla, pa se je lepa mamica tri tedne po porodu le pokazala na svojem Instagram profilu in zapisala: "Dobila sem najboljšo in najbolj nagrajujočo službo in občutek je tako zelo dober," ter dodala pripis, da tako srečna še ni bila, kar se zrcali tudi na njenem videzu, saj je videti brezhibno kot vedno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 01:35 5. Oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > Sexydrom.com

  • 18:07 4. Oktober 2018.

    Lado je zakon!

  • 12:27 4. Oktober 2018.

    Bizovićar ne zna uporabljat drugega sklona. Pameten pa za tri budale.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.