Tako bo trebušček raven do poletja

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock) Foto: Shutterstock mandlji Foto: Shutterstock čokolada Foto: Shutterstock avokado Foto: Shutterstock Kumare Foto: Žurnal24 Solato lahko obogatite z rezinami pršuta ali popečenega piščančjega fileja. Foto: Žurnal24 stročnice Foto: Shutterstock maline Foto: Žurnal24 začimbe Foto: Žurnal24 zajtrk, žitarice
Vemo, da je poletje še daleč, a če želite vanj skočiti z ravnim trebuščkom, je zdaj že skoraj zadnji čas, da se začnete prehranjevati bolj zdravo.
Oglej si celoten članek

Le neskončne ponovitve vaj za trebušne mišice še zdaleč ne bodo dovolj, če se želite znebiti maščobnih blazinic okoli trebuha. V prvi vrsti poskrbite za zdravo prehrano in veliko gibanja. Brez teka skoraj ne bo šlo, trebušne mišice pa začnite z vajami intenzivneje definirati takrat, ko boste že izgubili nekaj maščobnih blazinic.

Jejte redno, večkrat na dan in počasi ter se izogibajte živilom, ki napihujejo – fižolu, zelju, jabolkom, ohrovtu in alkoholu. Do ravnega trebuščka vam bodo pomagala tudi zdrava živila, ki smo jih zbrali v galeriji, zato z njimi le popestrite jedilnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:43 27. Februar 2014.

    j... lud zbunjenog bi rekli južni sosedje,<br />migat, migat pa lahko zraven ješ kaj češ.

  • 08:20 27. Februar 2014.

    Tole je pa zanimivo, avtor odsvetuje fižol, svetuje pa fižol, prav tako naj nebi uživali zelo začinjeno hrano, vendar čili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.