Tako bodo izpeljali Evrosong

Foto: Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
Foto: Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
Koronavirus je letos prikrajšal tudi oboževalce največjega glasbenega festivala na svetu, kako bo drugo leto?
Oglej si celoten članek

Organizatorji Evrovizije so napovedali, da polfinale tekmovanja v Rotterdamu, 18. in 20. maja prihodnje leto, finale pa 22. maja, bo, ne glede na dvome zaradi pandemije covida-19. Sodelovanje je že potrdilo 41 držav, točno te, ki bi morale nastopiti na letošnji Evroviziji, ki pa je bila zaradi pandemije koronavirusa odpovedana. 19 držav se je odločilo, da pošljejo predstavnike, ki bi jih morali zastopati že letos. 

Evropska zveza za radiodifuzijo (EBU) je sporočila, da razmišlja o štirih možnih scenarijih - od razmeroma običajne različice tekmovanja do primera, če bi bila Nizozemska pod lockdownom. V tem primeru bi nastopi potekali brez občinstva v živo. Organizatorji sicer verjamejo, da bo v Ahoy Areni v Rotterdamu možno nastopati v živo, a z manjšim številom občinstva in z upoštevanjem varne razdalje. Tekmovanje bo potekalo pod sloganom Odpri se, ki je bilo sicer predvideno že za letošnjo Evrovizijo. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:53 5. November 2020.

    Še eno sranje ki ga mi plačujemo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.