Tako bodo še lenobe shujšale

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Se nikakor ne morete spraviti na igrišče ali v fitnes, a bi kljub temu radi izgubili nekaj kilogramov? Povedali vam bomo, kako.
Oglej si celoten članek

1. Takoj zjutraj kozarec vode
Voda bo pospešila prebavo. Najbolje je, da popijte toplo vodo z malo jabolčnega kisa.

2. Za malico sadje
Izberite sadje, ki ne vsebuje veliko sladkorja, na primer maline, melone, rabarbaro, grenivko in kivi.

3. Ovseni otrobi
Ovseni otrobi nase vežejo maščobe in jih izločajo iz telesa, poleg tega pa se v želodcu napihnejo, zaradi česar boste dalj časa siti.

4. Dober spanec
Boljši, kot je spanec, manjši je apetit. Telo se namreč na pomanjkanje spanca odzove z izločanjem hormona lakote – grelina.

5. Čudežna voda
Kokosova voda naj bi pomagala pri zmanjševanju celulita, pri izgubi kilogramov pa vam bo v pomoč voda z limoninim sokom, saj brzda željo po sladkem in pospešuje prebavo.

6. Znojenje
Tudi znojenje blagodejno vpliva na prebavo in iz telesa izloča strupe. Če se vam ne ljubi v fitnes, se lahko dobro preznojite tudi v savni.

7. Seks
Tudi med seksom lahko znoj teče v potokih. Odličen in zabaven način kurjenja kalorij, kajne?

8. Masaža
Študije so pokazale, da se lahko z redno in pravilno masažo znebimo maščobnih oblog, saj masaža spodbuja cirkulacijo krvi in delovanje limfnih žlez.

9. Pravilna prehrana
Uživajte beljakovine – jajca, skuto, ribe in pusto meso. Še zlasti zvečer se izogibajte ogljikovim hidratom.

10. Uživajte magnezij
Tisti, ki jim primanjkuje magnezija, se pritožujejo nad glavoboli in tudi nenehnim občutkom lakote. Jejte špinačo, mandlje, lečo, banane in polnozrnata živila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.