Tako bodo vaše noge dalj časa gladke

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Se tudi vam ne ljubi vsak dan briti?
Oglej si celoten članek

Najpomembnejše je, da, preden posežete po britvici, svojim nogam privoščite piling, ki bo kožo očistil odmrlih celic. Britje bo tako mnogo bolj učinkovito. Nato noge 2 do 3 minute umivajte s toplo vodo, ki bo odprla pore, navlažila kožo in z nje sprala odvečno olje in znoj.

Ne pozabite na gel ali peno za britje! Nog nikoli ne brijte brez tega, saj lahko poškodujete kožo. Za britje je sicer zelo uporabno tudi kokosovo olje. Pozorni bodite tudi na britev, ki mora biti ostra. Brijte se od spodaj navzgor, nato noge dobro sperite in narahlo obrišite z brisačo. Nikar jih ne drgnite, da z nog ne odstranite vlage, ki jo koža po britju potrebuje.

Po britju je priporočljivo, da noge namažete z oljem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.