Tako bodo vaše palačinke še bolj okusne

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S tem trikom do še bolj okusnih palačink.
Oglej si celoten članek

Jutri je nedelja in za vas imamo namig, s katerim boste svojim najdražjim zagotovo polepšali jutro. Za zajtrk jim postrezite ameriške palačinke, ki bodo še bolj sočne, če jim boste dodali kislo smetano.

Kot svetuje Miss 7, mešanici za palačinke po dodanem mleku dodajte še žlico kisle smetane in malo masla. Kisla smetana bo spremenila strukturo palačinke, saj bodo izgubijo nepotrebno vlago.

Preskusite trik in se veselite še bolj aromatičnih palačink. Postrezite jih s sirupom ali čokoladnim prelivom.

Za štiri porcije potrebujete:
135 g moke
1 čajno žličko pecilnega praška
2 žlici sladkorja
130 ml mleka
jajce
2 žlici stopljenega masla
žlica kisle smetane
sol

Sol, moko, pecilni prašek in sladkor zmešajte v večji posodi, posebej pa zmešajte jajce, mleko in maslo. Tekočo zmes dodajte suhi in toliko časa mešajte z vilico, da nastane gladka zmes. Počakajte nekaj minut, nato palačinke specite v vroči ponvi.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.