Tako boste izboljšali okus sperme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Se vaša partnerka brani oralnega seksa? Morda razlog tiči v okusu sperme. S temi triki ji oziroma si lahko pomagate ...
Oglej si celoten članek

Velika večina moških, če ne celo vsi, najbolj uživajo v oralnem seksu. Za razliko od žensk, ki se te "kulinarične" izkušnje mnogokrat branijo. Ne gre jim zameriti, saj okus sperme ni prav nič mamljiv. A tudi za to težavo obstaja rešitev ...

Prava živila
Vaša sperma bo boljšega okusa, če boste jedli sadje, še zlasti ananas, papajo in mango. Izogibajte se preslanim živilom, močnim začimbam, rdečemu mesu, alkoholu in pretiranemu uživanju mlečnih izdelkov. Priporočljivo je tudi zadostno pitje tekočin – mineralne vode, čajev in naravnih sokov. Roke stran od žganja, vina, kave in piva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.