Tako boste žensko odgnali iz svoje postelje

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
To ženske med seksom tako odbija, da niso prepričane, če si še želijo biti intimne z vami.
Oglej si celoten članek

Iskanje samopotrditve

Ženske niso ravno navdušene nad nenehnim spraševanjem, če jim je všeč to, kar jim moški počne. Tako moški kot tudi ženska najverjetneje lahko zaznata, če partner uživa, zato ni potrebe po spraševanju in iskanju samopotrditve.

Vetrovi ob neprimernem času

Verjetno nihče ne bi bil navdušen, če bi partner spuščal vetrove med tem, ko bi se predajali užitkom. Vseeno pa se poskusite vzdržati vsaj med tem, ko vas ženska oralno zadovoljuje.

Posnemate filme za odrasle

Malo žensk je navdušenih nad oponašanjem poz, grimas in zvokov, ki jih vidimo ali slišimo v filmih za odrasle. In verjetno je malokatera navdušena nad spermo na obrazu ali v laseh.

Šepetanje packarij

Tudi to je nekaj, kar navadno vidimo v filmih za odrasle in tudi nad tem nobena ženska ni navdušena. Po navadi ne vedo, kaj reči, kako sprejeti besede, ki so jih dobile … Poleg tega pa si, četudi je seks dober in grob, želijo ostati dame.

Slabo poljubljanje

Slabo poljubljanje, slab seks. Preprosta logika.

Smrad (iz ust, nog, izpod pazduhe …)

Velja, da je dober parfum lahko afrodizijak za ženske. Če nekdo oddaja neprijetne vonjave, pa naj ta prihaja izpod pazduhe, iz ust, od nog ali kjerkoli drugje, je ženska popolnoma nenavdušena in ji ni do seksa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:13 26. November 2016.

    Najbolj bazdi iz ust prav ženskam in te mine da bi ji ga notri sploh dal včasih.<br />Pa noge jim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.