Tako dolgeee in tako seksi!

Foto: FameFlynet Ivanka Trump Foto: FameFlynet Karolina Kurkova Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Coco Rocha Foto: FameFlynet Jessica Biel Foto: FameFlynet Kelly Osbourne Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Sara Jessica Parker Foto: FameFlynet Madonna Foto: FameFlynet Rooney Mara
Zvezdnice na dogodku PUNK: Chaos To Couture niso osvajale le z divjimi opravami, domišljijo so namreč burile predvsem z razkazovanjem svojih dolgih seksi nog, ki so to sezono najbolj vroč del ženskega telesa. Trend, ki ga je uvedla Angelina Jolie, očitno še kar traja.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.