Tako domiselno navijači "švercajo" alkohol na stadione v Katarju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oblečene pločevinke, napolnjene lubenice ...
Oglej si celoten članek

Angleški navijači so po prepovedi alkohola na stadionih prišli na idejo, da bi na tekme svetovnega prvenstva v Katarju tihotapili pivo. Edina lokacija, kjer si navijači lahko privoščijo alkohol, je navijaška cona v središču Dohe, kjer pa se prodaja le Budweiser in to po skoraj 12 dolarjev, piše hrvaški Index.

Alkohol v Katarju ni nezakonit, vendar pa je pitje alkohola v javnosti kaznivo dejanje. Zato velja politika ničelne tolerance do pitja alkohola na ulicah. Angleški navijači so se burno odzvali na to prepoved, nekateri pa so obljubili, da se bodo vseeno napili pred tekmo.

Drugi pa na spletu že delijo ideje, kako na stadione pretihotapiti pijačo. In ideje so res zabavne. Nekateri pločevinke oblačijo v posebne ovitke, da so videti kot priljubljene brezalkoholne pijače, lubenice polnijo z alkoholom in v lončke s slamico skrivajo pločevinke piva. Kakorkoli, številni so verjetno mnenja, da je tekmo še vedno najbolj udobno gledati iz domačega kavča, kjer lahko spiješ, kar ti srce poželi. 

V zavihku Bizarno preberite še ostale zanimive bizarne zgodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 14:26 30. November 2022.

    potem bo pa jooooooooooj ko te dobijo, cuza, potem pa dejte pomagat....

  • 13:53 24. November 2022.

    Lari Fari- To NI Res...!!

  • 12:44 24. November 2022.

    Zakaj mora biti prisoten alkohol na športnih igriščih?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.