Tako domiselno poročno darilo je dobil član skupine Pop Design

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tomaž Zajšek je oddan.
Oglej si celoten članek

Član skupine Pop Design, Tomaž Zajšek, se je pretekli konec tedna v Bistri poročil s svojo Petro. Poroko je povezoval Dejan Krajnc, pevec Poskočnih muzikantov, ki je Tomažev prijatelj.

Dejan je paru za to priložnost kupil zelo domiselno darilo – zajčka. "Tomaža nihče ne kliče po imenu ali priimku, temveč mu vsi pravimo 'zajček'. Zato sem mu kupil zajčka. Nabavil sem tudi kletko, seno in hrano. Darila sta bila oba zelo vesela. Naslednji dan sta mi pisala, da se že ves dan z njim ukvarjata in da je v tem trenutku, ko še nimata naraščaja, kot njun otrok.“
Zajčku je menda ime Bunny.


Podvezico je na poroki sicer ujel Miran Rudan in jo je ponosno pokazal na Instagramu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.