Tako Erik König služi denar

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Preživeti je treba. Kaj vse trenutno počne Erik König.
Oglej si celoten članek

Prvi projekt: Dvojec – brez krmarja. Z Jasminom Cerićem sta ostala tudi po odhodu iz hiše Big Brother v dobrih odnosih in sklenila, da združita moči. Postavna mladeniča lahko najamete, koliko njuna družba stane, si laho preberete TUKAJ, za ta denar pa obljubljata pravi šov. Jasmin vam bo z veseljem kaj zarepal, Erik pa zaplesal. Naučila pa sta se mešati tudi koktajle.

Drugi projekt: Nazaj h koreninam. Erik se je spet začel ukvarjati s treniranjem tenisa, in sicer v klubu Tenis Klub Koper, kjer je kot otrok treniral. Nudi individualne in tudi skupinske treninge.

Tretji projekt: Druženje z ljudmi, ki ga imajo radi. Z Jasminom sta skupaj že pripravila svoj dogodek, potekal je pretekli konec tedna v Kopru. Teh pa bo verjetno še več ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • iko
    16:55 24. Julij 2016.

    Mrš antipatični lenuh, pol centa nisi vreden, IQ pod 30, možganov kot pri mravlji

  • 16:52 24. Julij 2016.

    Kolega ravno nuca naslednji vikend dva da mu skopljeta 200 metrov jarka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.