Tako ga žurajo znani Slovenci

Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Alenka Bikar z možem Marijanom Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Ana Marija Mitič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Anamarija Avbelj in fant Klemen Janežič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Denis Game Over in dekle Eva Ahačevčič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Hermina Kovačič in Regina s prijateljico Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Manja Plešnar in Eva Ahačevčič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Iris Mulej s prijateljico Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Špela Grošelj Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Špela Grošelj in Nejc Simšič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Nataša Pinoza Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) DJ Pero Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Regina Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Hermina Kovačič in Regina s prijateljico Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Gusti Jesenko in dekle Petra Klinca, Urša Sokač Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Uroš Smolej in Nejc Simšič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Uroš Smolej Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) komik Tadej Bricelj Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Hermina Kovačič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) DJ Marc Bucca Vanillaz in dekle Ula Šemole Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Miki in Petra Vlahovič s prijateljem Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Samo Kozlevčar in Ana Marija Mitič Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Mišo Stevanovič s prijateljem Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Peter Klinc in vremenarka Špela Jereb Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Playa Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Playa Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Playa Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Playa Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Playa Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Playa Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Ryan Marciano z oboževalkami Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Sunnery James in Ryan Marciano Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Sunnery James in Ryan Marciano Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Tjaša Resnik iz plesne skupine SheDivaz Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko) Ula Šemole iz plesne skupine SheDivaz
Kar nekaj znanih Slovencev si je sinoči vzelo čas za sprostitev in zabavo. Vroč havanski dogodek je pritegnil Špelo Grošelj, Alenko Bikar, Iris Mulej in mnoge druge.
Oglej si celoten članek

Najbolj znana ljubljanska plaža se je sinoči odela v barve in ritme vroče Kube. Na posebni zabavi Havane je bilo vroče tako zaradi privlačnih deklet kot zaradi dvojice trenutno najbolj zaželenih didžejev na svetu, Nizozemcev Sunneryja Jamesa in Ryana Marciana.

Povabljence sta pustila v občutkih nore zabave, saj sta priredila nepozabno vzdušje. Med drugimi so se kubanski zabavi prepustili Iris Mulej, Uroš Smolej, Alenka Bikar, Mitja Okorn, Špela Grošelj, Maja Raspopović, Ana Marija Mitić, Nataša Pinoza, Hermina Kovačič, Regina, Anamarija Avbelj, Miki Vlahovič, Samo Kozlevčar, Manja Plešnar, Špela Jereb, Eva Ahačevčič, ... Kako so se zabavali, si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:12 30. Junij 2013.

    Modna muha je ona.:) Na teh slikah je res najslabše oblečena, mislim, še Regina, pa njena generacija so se potrudle.:)

  • 09:22 30. Junij 2013.

    kdo je oklical tole m. plešnar za modno mrho ?<br />kakor bi rekli "stari latinci" : forma come una cisterna...heh..

  • 15:55 29. Junij 2013.

    Znani Slovenci? Žuranje? O hudo, po videnju vse te ufurane lepote in perfekcionizma, moram it urgentno driskat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.