Tako ganljivo se je Natalija Gros poklonila pokojnemu partnerju

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Orosile so se nam oči …
Oglej si celoten članek

Nekdanja vrhunska športna plezalka Natalija Gros, ki se je lansko leto preizkusila tudi v plesu in slavila v šovu Zvezde plešejo, se je te dni s prelepim kratkim filmom poklonila pokojnemu partnerju in filmskemu ustvarjalcu Juretu Breceljniku

"Pogrešamo te, Jure Breceljnik. Vedno in za vedno. Danes bi praznoval 45-ti rojstni dan. Čeprav gre najino življenje dalje in sva ponovno našli srečo, boš vedno v najinih srcih in mislih. Ela in Natalija," je zapisala in se pokojnemu partnerju in očetu svoje hčerke Ele poklonila s filmom, umetnostjo, ki mu je bila kot režiserju in producentu najbližje. 

Natalija je srečo nekaj let po tragediji, ko je z nekaj mesečno hčerko ostala sama, ponovno našla v objemu igralca Roka Kunaverja, s katerim sta se lansko leto spoznala prav v šovu Zvezde plešejo.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:38 27. Junij 2019.

    Zakaj je danes tako "in" pisati v angleščini? se mogoče sramuje svojega jezika in porekla???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.