Tako grdih čevljev ni še nobena zvezdnica obula

Foto: Profimedia Rihanna Foto: Profimedia Rihanna Foto: Profimedia Rihanna Foto: Profimedia Rihanna
O, joj … To je pa že malce preveč.
Oglej si celoten članek

Rihanna sicer slovi po svojem zelo zanimivem modnem slogu in je že večkrat presenetila, tako v pozitivnem kot v negativnem smislu. A tokrat je udarila mimo. Zanjo velja, da si velikokrat izbere kos oblačila, ki ga lahko nosi le ona. No, ti čevlji, zagotovo spadajo v to kategorijo.

Čevlji so iz najnovejše kolekcije znamke Off-White. Običajni črni čevlji so 'oblečeni' v prozorno plastiko, ki spominja na darilni celofan. No, za dež so verjetno primerni, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:30 23. Oktober 2017.

    Cevlji sploh niso grdi

  • 11:36 22. Oktober 2017.

    Nudimo posojilo od 1.000.000 € Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.