Tako grdo se je Kim norčevala iz bolnega brata

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kim Kardashian za bratove težave ni pokazala razumevanja.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia lutka Pretekli teden je odjeknila vest, da ima Rob Kardashian sladkorno bolezen. Mediji so celo poročali, da mu odpovedujejo ledvice in da njegova trebušna slinavka skorajda ne deluje več ...

Še en udarec za 28-letnika, ki se že več let bori z odvečnimi kilogrami in tudi depresijo, kar pa njegove slavne sestre Kim ni odvrnilo od zelo nesramnega komentarja.

V zadnjem delu družinskega resničnostnega šova Keeping up with the Kardashians so pokazali utrinke z avgustovskih počitnic na St. Barthu, na katerih Roba ni bilo. Kim je takrat pokomentirala bratovo tetovažo njegovega nekdanjega dekleta Rite Ora, s katero je prekril tatu Adrienne Bailon. Tudi z njo je bil Rob v zvezi. "Tetovažo je prekril z Ritino podobo, ki je velika kot lutka barbika, ta pa se je sedaj spremenila v Cabbage Patch doll (debelušo lutko, op. avt.),“ je izjavila Kim in na ta grd način pokomentirala bratovo debelost, ki se je izkazala za zelo nevarno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.