Tako hudo se je poškodoval Filip Kržišnik

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Kljub boleči športni poškodbi, Filipu Kržišniku nasmešek ne izgine iz obraza.
Oglej si celoten članek

Polovica priljubljenega športnega dua F&B Acrobatics, Filip Kržišnik, je na podelitev Žarometov prišel s prav posebnimi modnimi dodatki. Z bergljami in gromozansko opornico. A vedno nasmejanega in simpatičnega Filipa ne ustavi niti boleča športna poškodba, ki si jo je pridelal med nastopom. Mogoče k temu pripomore tudi dejstvo, da ima doma tako nežno in skrbno osebno negovalko. 

"Na srečo punca zelo skrbi zame sedaj, ko sem ves nepremičen in nebogljen. Dejansko imam sobni servis in dobim vse v posteljo, ker sem nepokreten, to so svetle točke tega. Na nastopu v Franciji se mi je raztrgala ahilova tetiva, tako da sem obsojen na kavč, posteljo, berglje in velik pancer čez poletje. Najtežje je to, ker sem pol energije in hiperaktivca je težko umiriti. Na srečo hodim tudi po rokah," se je pošalil. 

Foto: Anže Petkovšek Filip Kržišnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.