Tako je Beckham uničil sinov prvi zmenek

Foto: EPA
Foto: EPA
David Beckham je v pogovorni oddaji The Late Late Show razkril, da je sina pospremil na prvi zmenek.
Oglej si celoten članek

Victoria Beckham je svojemu 16-letnemu sinu Brooklynu dovolila, da svojo simpatijo odpelje na večerjo, a le v spremstvu očeta.

Trojica se je odpeljala v nek suši bar. Mladi parček je sedel ob šanku, očka David pa je bil od njiju ves večer oddaljen le pet miz, tako da je golobčka imel ves čas na očeh.

Brooklyn je med tem javnim razkritjem sedel v občinstvu. Kot poročajo, mu je bil vidno nerodno. To je njegovega očeta očitno še dodatno motiviralo, saj je zvezdnik izdal še eno anekdoto iz družinskega življenja. "Kadar ga peljem v šolo, me Brooklyn prosi, naj ga odložim za vogalom. Seveda mu ustrežem, nato pa se z odprtim oknom peljem mimo njega in vzkliknem: 'Brooklyn, ljubim te.' Tega ni vesel.“

A David v zadrego ni spravil le svojega najstarejšega sina, ampak tudi 12-letnega Romea. "Ko ga želim poljubiti, se obrne stran. Zato ga ponavadi pred prijatelji še posebej močno objamem in poljubim.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.