Tako je bila naša znana voditeljica videti pred več kot četrt stoletja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Voditeljica in pisateljica Alenka Kesar (50), nekoč Alenka Mirt Iskra, ki se jo še danes dobro spomnimo po vodenju priljubljene rubrike Vizita v informativni oddaji 24 ur, je na Instagramu pokazala, kako je bila videti pri rosnih 23-ih, ko je ravno začenjala svojo televizijsko kariero. 

"Ta slika je nastala pred 27. leti. Ko sem to napisala, se mi je kar zavrtelo v glavi. Kdaj je to minilo? Imela sem torej 23 let, delala sem na Kanalu A ( v tisti prvi postavi), študirala in imela samo 48 kilogramov. Prestrašena in krhka, ranljiva in nežna. Bi šla kar v preteklost in bi se močno objela. Kako odrastemo, se postavimo, stabiliziramo. Življenje, kaj," je ob čudoviti fotografiji zapisala Alenka.

Kesarjeva danes več ne dela na televiziji, je pa pred kratkim napisala knjižno uspešnico Druga žena, v kateri je iskreno opisala svoje težko ločitveno obdobje in začetke z novim partnerjem, marketinškim strokovnjakom Kamenkom Kesarjem, ki je danes njen soprog. 

Foto: Mediaspeed Alenka Kesar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:57 2. December 2020.

    Znana??? .... (kako že gre tista pesmica) ... sori, sori, nisem vedooo ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.