Tako je bila Salome videti kot mladenka, bi jo prepoznali?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To pa je seksi!
Oglej si celoten članek

Naša 52-letna igralka, pevka in resničnostna zvezdnica (Kmetija, MasterChef)  Salome je na Facebooku pokazala nekaj desetletij staro fotografijo, na kateri je bila oblečena v zapeljiv kostum gospe Božičke. Fotografija je nastala, še preden se je odločila za spremembo spola. 

Salome je že od nekdaj mojstrica preoblek in nastopanja, v devetdesetih je bila zvezda tako imenovanih roza večerov v legendarnem ljubljanskem klubu K4, leta 2018 pa je s predstavo Menopavza stopila tudi na čisto prave gledališke deske. V času karantene pa s svojimi humornimi vložki v vlogi infektologinje Bojane Beović zabava uporabnike spletnih omrežij. 

Salome je tudi ena najvidnejših aktivistk za pravice LGBT skupnosti pri nas.

Foto: Facebook Salome

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 08:42 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • 05:01 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 14:52 5. December 2020.

    Dobro je izgledala, pa tudi danes izgleda dobro. Je pa res, da je pri njej k temu pripomogla bolj prijazna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.