Tako je danes videti Vesna Janković

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Mamma mia, še vedno vroča!
Oglej si celoten članek

Podjetnica in najbolj znana ljubljanska snaha Vesna Janković, ki je bila nekoč poročena s sinom ljubljanskega župana Zorana Jankovića je pri 46-ih še vedno videti fantastično. Na Instagramu je skupno fotografijo objavila njena prijateljica, osebna trenerka in resničnostna zvezdnica Špela Kastelic (Vražje dame) in priznati moramo, da se je za Vesno čas dobesedno ustavil. 

Večna lepotica pa se za svoj videz lahko zahvali tudi svoji znani prijateljici Špeli, ki za Vesnino popolno postava skrbi v svojem studiu za oblikovanje telesa. "Najprej sva se spoznali in družili, nato pa je začela tudi hoditi k meni kot stranka. Tako sva združili prijetno s koristnim. Vesna je zelo pridna stranka, ki vse naredi tako, kot naročim," pravi Špela, ki skrbi za lepe postave številnih znanih Slovenk, a imen ne razkriva, saj skrbno varuje zasebnost svojih strank. 

Foto: Instagram Vesna Janković

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:32 10. Februar 2022.

    srbske kurbe...

  • 22:14 25. Januar 2022.

    Cajt se ji je ustavu na operacijski mizi... Silikonsko plastično dekorativno opremljena koka...

  • 17:12 25. Januar 2022.

    Čas se ji je mogoče res ustavil,ampak,grda je še vedno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.