Tako je Jakova Faka presenetila partnerka

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kakšno lepo presenečenje!
Oglej si celoten članek

Jakov Fak je na Instagramu objavil fotografijo presenečenja, ki mu ga je pripravila partnerka. Matea, s katero ima športnik hčerko Milo, mu je spekla torto, na kateri so figura biatlonca, ki strelja v tarčo, olimpijski krogi in srebrna medalja. Jakov je bil nad torto seveda navdušen. "Upam, da je Mila dobila po mamici kakšen gen za kreativnost,“ je zapisal ob posnetku.

Tako Jakov kot tudi Matea sta morala za njegovo kariero veliko žrtvovati. Decembra je Fak razkril, da svoje družine zaradi treningov ni videl celih 40 dni. "Zelo veliko časa sem žrtvoval zato, da bi prišel nazaj v svetovni pokal in da pridem na nivo, s katerim bi se približal svetovnemu vrhu. Zamenjal sem tudi okolje za treninge, bilo je težko, a na ta način se delo in odrekanja mene in moje družine izplača. Celo življenje sem podredil temu športu, tako da je zame to precej čustveno,“ je takrat zapisal Fak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:29 27. Februar 2018.

    Kavč analize 1-6. del na: http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/352636/pjongcang-2018-kavc-analiza-xl-1del

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.