Tako je Jessica Alba razglasila veselo novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jessica Alba pričakuje tretjega otroka.
Oglej si celoten članek

Igralka in podjetnica Jessica Alba in nje soprog Cash Warren pričakujeta tretjega otroka. 36-letnica je veselo novico razglasila na Instagramu. Par ima 9-letno hčerko Honor in 5-letno hčerko Haven.

Lepotica je v preteklosti večkrat poudarila, da ima kdaj pa kdaj slabo vest, ker je tako zaposlena. "Slabo se počutiš, ko opaziš, da že več mesecev nosita čevlje, ki so jima premajhni in jih zato bolijo noge,“ je izjavila in dodala, da se družini popolnoma posveča med vikendom, tekom tedna pa poskuša hčerki odpeljati v šolo in se vrniti domov, preden zaspita.

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.