Tako je Katy Perry videti pol leta po rojstvu hčerke

Foto: Profimedia
Presenečeni?
Oglej si celoten članek

Pevka Katy Perry in igralec Orlando Bloom sta se  lanskega avgusta razveselila hčerke Dasiy Dove Bloom in videti je, da družinica uživa na polno. Te dni se mudijo na Havajih, kjer pa je Katy pokazala tudi svojo poporodno postavo v kopalkah. Pevka očitno ni ena izmed tistih zvezdnic, ki je že kmalu po porodu zavila v telovadnico, saj jo še vedno krasi poporodni trebušček.

Da je Katy velika zagovornica postopnega okrevanja po porodu, pa je v preteklih mesecih že razkrila, ko se je le nekaj dni po porodu fotografirala s trebuščkom in poporodnim spodnjim perilom. 

Foto: Twitter Katy Perry

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.