Tako je Marko reagiral na Mirelino izpoved

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mireli je ušlo, je mislila resno?
Oglej si celoten članek
Marko je v skrbeh, da bodo gledalci naslednjega izločili prav njega, a ga je Mirela nežno pomirila: "Gledalci te ne bodo vrgli ven, ker te jaz ljubim." A se je hitro zavedala svojih besed in se začela izmotavati. Marko se je ob tem nasmehnil in jo nežno objel ter ji zatrdil, da jo bo zunaj počakal. A Mirela se ni dala več zmesti in je vztrajala, da gresta na cigareto.
 
Je njuna ljubezen po komaj mesecu poznanstva res pristna ali je vse le igra za obstoj v šovu? Markov brat Sandi je namreč prepričan, da gre le za avanturo. 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.