Tako je Meghan osramotila svojega bivšega

Foto: Profimedia
Zveza s kuharjem se je končala tri mesece pred prvim zmenkom s Harryjem.
Oglej si celoten članek

Znani kanadski kuhar Corey Vitiello in Meghan Markle, ki se bo prihodnji mesec poročila s princem Harryjem, sta bila dve leti par. 
Kot poročajo mediji, je se je igralka, ko je intimno prijateljevala z Vitiellom, obnašala kot diva, kar naj bi kuharja zelo motilo. Pred njegovimi prijatelji naj bi ga spravljala v zadrego, ko se je hvalila, da je uspešna igralka in znane serije Nepremagljivi dvojec.
Zadnji žebelj pa je v krsto njune zveze zabila, ko se je pred skupnimi prijatelji zlagala, da jedo njeno jed, čeprav si jo je izmislil Corey. 

Foto: Profimedia Corey Vitiello

Meghan je Coreyja spoznala v njegovi restavraciji The Harbord Room. Nad postavnim kuharjem naj bi bila takoj navdušena, tudi zato, ker v Kanadi veljal za zvezdnika. Kuharjeva mama je razkrila, da je bila njuna zelo zveza resna in da se je njen sin preselil v igralkino najeto hišo, ki je stala le streljaj od njegove restavracije. Nad zvezdnico je bila navdušena. Pravi, da je zelo uživala v pogovorih z njo in da ima Meghan dober smisel za humor.

Vitiello o zvezi z Meghan ne želi govoriti. Povedal je le, da je krasna ženska in da je ponosen nanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:31 17. April 2018.

    Rafaeluss, jaz pa dvomim, da ima novinar tega članka, diplomo.

  • 14:13 16. April 2018.

    Novinar, popravi naslov ali vrni diplomo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.