Tako je Mido spoznal svojo Slovenko

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Nekdanji kandidat šova Gostilna išče šefa o tem, kako je spoznal svojo ženo Nado.
Oglej si celoten članek

Simpatični Egipčan Mido, ki smo ga spoznali v šovu Gostilna išče šefa, je za Žurnal24 razkril, da se je v Slovenijo preselil pred petimi leti. V našo državico je prišel zaradi ljubezni.

Ženo Nado, s katero ima hčerko, je spoznal v Hurgadi, kjer je delal na turistični ladji, na kateri je svojo bodočo ženo tudi prvič videl. Ona je bila tam kot turistka.

Mido pravi, da mu je Slovenija zelo všeč, predvsem njena raznolikost, kljub temu pa poudarja, da Egipt ostaja njegova domovina in da svoje domače zelo pogreša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:01 30. November 2015.

    Bojda jo je zahaklal na svojo harpuno...

  • 13:38 28. November 2015.

    Copatka....

  • 13:07 28. November 2015.

    Edina napaka je,da rabi podnapise,ker drugač ga noben qurac ne zastop.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.