Tako je naša misica dala ime sinčku, ljubko, kajne?

Foto: Instagram indira ekić Foto: Instagram indira ekić Foto: Instagram indira ekić
Ponosna teta je pokazala otroško sobo.
Oglej si celoten članek

19. junija je Emina Ekić, ki je bila leta 2017 Miss Universe Slovenije, postala mamica. Veselo novico je sporočila njena slavna sestra Indira Ekić, ena najbolj znanih vplivnic pri nas in nekdanja kandidatka šova The Biggest Loser.

Indira je na Instagramu tudi razkrila, v kakšni sobici bo užival njen nečak Vito, ki se je rodil dober mesec prehitro. Emina bi morala namreč roditi šele 23. julija. Deček je ob rojstvu tehtal malo več kot 2500 gramov, velik pa je bil 47 centimetrov. 

Emina je na svojem profilu sicer že objavila posnetek s prvorojencem, ob katerem je zapisala: "In nenadoma se je moje srce znašlo zunaj mojega telesa.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:41 27. Junij 2020.

    Bolj bi sedel kakšen Ibrahim,Ramo... .

  • 15:26 27. Junij 2020.

    Vito z veliko .......................................🤣😂😊🤣

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.