Tako je novinar osvajal Milo Kunis

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Novinar BBC Chris Stark je bil med intervjujem z Milo Kunis vidno živčen.
Oglej si celoten članek

Prikupno zmedeni Stark, ki na trenutke spominja na mladega Hugha Granta, je igralki že takoj na začetku intervjuja povedal, da ga je na smrt strah, ker je obkrožen s kamerami. Mladi novinar se je nato nenadoma opogumil.

"Ali ti je bilo všeč, da si igrala neprivlačno osebo? Glede na to, da si v resnici vroča," se je glasilo njegovo prvo vprašanje. V sedemminutnem pogovoru je lepotico nato povabil v gostilno, na nogometno tekmo in na prijateljevo poroko. Kaj mu je odgovorila, lahko vidite tukaj!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:39 6. Marec 2013.

    Ze prej mi je bila Mila Kunis faca, ampak po tem posnetku ima da dobi oskarja za faco!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.