Tako je po desetletju lepotnih popravkov danes videti Natalija Verboten

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pevka ne skriva, da svojo brezčasno lepoto vzdržuje s pomočjo priznanega lepotnega zdravnika …
Oglej si celoten članek

Pevka, voditeljica in podjetnica Natalija Verboten nikoli ni skrivala, da svojo popolno zunanjo podobo vzdržuje tudi s pomočjo kirurških in neinvazivnih lepotnih popravkov. Že pred desetimi leti je odkrito povedala, da se je operirala pri znanem zagrebškem kirurgu, da pa je tudi pri 45-ih videti tako mladostno, pa je zaslužen botoks, ki si ga privošči vsakih šest mesecev. 

"Pred devetimi leti mi je dr. Siniša Glumičić odstranil podočnjake z lasersko operacijo brez reza v kožo, kar pomeni, da ni nobenih vidnih sledi operacije. Pred tem sem bila pri svojih takrat 34-tih letih zaradi ‘vrečk pod očmi’ nenehno videti utrujena, tudi ko sem bila spočita, naspana. Za poseg sem se odločala kar nekaj časa, bila na kar nekaj pogovorih pri različnih estetskih kirurgih, dr. Glumičić pa mi je edini predlagal odstranitev podočnjakov z laserjem (brez reza v kožo, kar pomeni, da ni vidnih sledi operacije na obrazu, odstranitev pa je trajna) in še zdaj sem izredno zadovoljna, da sem se odločila. Poseg je bil neboleč, okrevanje hitro (po desetih dneh sem že bila nazaj na odru). Razlika je precejšnja, obraz ni spremenjen, je pa dobil nazaj svežino, ki mi jo dr. Glumičić na vsake pol leta dopolni še z nežno botoks terapijo okoli oči. Res je vrhunski strokovnjak, z vrhunsko ekipo in ambientom, poleg tega pa še zelo topel in ljubezniv človek," je Natalija pohvalila svojega lepotnega zdravnika.

Za njen svež videz pa niso zaslužni le lepotni popravki, temveč tudi redna skrb in nega kože. Natalija je tako kot velika ljubiteljica naravne kozmetike na tržišče nedavno poslala svojo negovalno kozmetiko, katere rdeča nit je sivka. Zagotovo pa največji delež k temu, da sije, prispeva srečno zakonsko in družinsko življenje. S soprogom sta še vedno videti zaljubljena do ušes. Za rojstni dan, ki ga je praznovala te dni, jo je presenetil z izletom na morje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:33 18. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 20:03 17. December 2021.

    Drage moje dame, pomembni so zdravi organi ki poganjajo telo in ne nategnjen obrazek...žal se organi starajo, trosijo in venejo …

  • 18:58 17. December 2021.

    Natalija- tvoja plastika gor- dol. še zmeraj pa raje tebe peljem na Vikend paket v Terme 300o, kot pa otožnega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.