Tako je po lepotnih posegih videti Hajdi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brez zadržkov priznala kar dva posega, ki ju je opravila v zadnjem času.
Oglej si celoten članek

Naša nekdaj najbolj znana otroška pevka Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je danes uspešna podjetnica, ima namreč trgovino z izdelki za otroke, je tudi ena izmed najbolj znanih spletnih vplivnic pri nas. O svojem delu in življenju s sledilkami govori povsem iskreno, zato ne skriva tudi takih stvari kot so lepotni popravki. Ravno nasprotno, s svojo lepotno kirurginjo Dašo je celo posnela video, v katerem sta odgovorili na vsa vprašanja glede pevkinih lepotnih posegov.

Hajdi si je sicer privoščila dva posega, baby botoks terapijo okoli oči, ki stane med 200 in 250 evrov, ter terapijo spodnjega dela obraza s polnili. Očitno je res izbrala dobro kirurginjo, saj njen videz še vedno deluje zelo naravno.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:05 1. Junij 2020.

    Top novica, gremo vsi k Daši!! Čista samopromocija, naj še potem pove, kdaj bo nesla smeti v kontejner.

  • 09:24 1. Junij 2020.

    A je imela Hajdi že prej tako povešene zunanje kotičke oči?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.