Tako je pri 60-ih videti slavni Karate Kid

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Še vedno vroč …
Oglej si celoten članek

Ralph Macchio (59) je ameriški igralec italijanskih korenin, ki je v osemdesetih zaslovel z vlogo v legendarnem filmu Karate Kid, v katerem je igral najstnika Daniela, ki ga borilnih veščin uči zviti sensei Miyagi. 

Film je iz takrat 23-letnega igralca naredil zvezdo, za katero so vzdihovale najstnice po vsem svetu. Maccio je danes na pragu šestdesetih in še vedno se lahko pohvali z mladostnim videzom in odlično formo. Po svetovnem uspehu, pred več kot tremi desetletji, se je poročil s Phyllis Fierro, s katero je v zakonu še danes. Skupaj imate hčerko Julie (28) in sina Daniela (25), ki je ime dobil po filmskem liku svojega očeta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:06 19. Januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • 14:31 18. Januar 2021.

    Frajer za svoja leta..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.