Tako je princ Harry Meghan zaprosil za roko

Foto: Profimedia princ Harry, Meghan Markle
Zaljubljeni parček opisal zaroko.
Oglej si celoten članek

Zaljubljeni parček je včeraj uradno potrdil zaroko, čemur je seveda sledil uradni intervju z mladoporočencema, kot je to značilno za britanski kraljevi dvor. Meghan Markle in princ Harry sta se spoznala na zmenku na slepo, ki ga je za njiju organiziral skupni prijatelj. Harry je priznal, da ni vedel, kdo je Meghan, ko jo je spoznal. "Nikoli nisem slišal zanjo, dokler prijatelj ni rekel Meghan Markle. Takrat sem rekel, da naj mi pove kaj več o njej," je za BBC povedal mlajši sin pokojne princese Diane.

"Nikoli nisem gledal serije Nepremagljivi dvojec in sem bil prijetno presenečen, ko sem jo zagledal, ko sva se prvič spoznala. Mislil sem si, da bom moral okrepiti svojo igro, se usesti in se z njo pogovarjati, jo navdušiti," je dodal 33-letnik.

Foto: Epa Zaroka princa Harryja 36-letna Meghan je povedala, da je sicer vedela, kdo je Harry, a ni bila dovolj informirana o kraljevi družini, saj je Američanka. "Ker sem iz Združenih držav, nisem odraščala z enakim razumevanjem kraljeve družine kot v Veliki Britaniji. Šele zdaj vem, da se za njih zanima cel svet."

Po besedah kraljevih varnostnikov, ki so bili ob Harryju na njunem prvem zmenku, je bila Meghan zelo samozavestna, nasmejana in ni puščala vtisa, da je Harry nanjo naredil vtis, ker je princ. Zdel se ji je izjemno prisrčen in smešen. Harry je bil tisti, ki je bil popolnoma prevzet. Pred njim je sedela lepotica, ki je strastno opisovala svoje prostovoljno delo v Ruandi, kar ga je zelo navdušilo. Na zmenku jo je prosil za telefonsko številko in jo, kot pišejo britanski mediji, zasul s sporočili, dokler se ni strinjala, da se sestaneta še enkrat.

Čeprav sta do zdaj živela vsak na svojem koncu Atlantskega oceana, par pravi, da jima je uspelo, da sta se redno videvala. Med njunimi snidenji ni nikoli minilo več kot dva tedna.

Preprosta zaroka ob piščancu

Novinarka BBC-ja je parček vprašala, kako je potekala snubitev. "Bil je povsem običajen večer. Skupaj sva bila v hiški, se družila in pekla piščanca. Bilo je tako prisrčno, tako naravno in zelo romantično. Šel je na koleno," je zaroko zaljubljeno opisala Meghan in dodala, da Harry ni mogel dokončati svoje zaroke, saj ga je nenehno prekinjala: "Govorila sem samo, ali lahko zdaj rečem 'ja', ali lahko zdaj rečem ' ja'."

Zaročni prstan je Harry oblikoval sam. Na njem sta dva kamna iz kolekcije pokojne princese Diane, na sredini pa kamen iz Bocvane, države, ki je princu že od malih nog zelo pri srcu.

In kakšen odnos imata Meghan in kraljica Elizabeta II? Igralka je s kraljico že imela čajanko, se z njo dodobra spoznala, spoznala pa je tudi njene pse. "Zadnjih 33 let so njeni psi lajali name. Ona (Meghan, op.a.) vstopi v sobi … In nič! Začeli so mahati z repom!" je povedal Harry. Meghan pa je povedala, da je bila čajanka s kraljico zelo simpatična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    17:42 28. November 2017.

    Samo za roko ali še za kaj drugega?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.