Princ Philip Harryja posvaril pred poroko z Meghan

Foto: Profimedia
Palača članka ne komentira.
Oglej si celoten članek

Po pisanju The Sunday Times je princ Philip svojega vnuka, princa Harryja, ko je družini sporočil, da je v resni zvezi z Meghan Markle, potegnil na stran in mu dal nasvet. “Z igralkami se ne poročiš, ampak hodiš z njimi na zmenke,” naj bi mu rekel vojvoda Edinburga.
 
Tudi William naj bi bil proti Harryjevi zvezi - mlajšega brata naj bi vprašal, ali je res prepričan v njuno ljubezen - a 34-letnik je pomisleke družinskih članov ignoriral in Američanko 19. maja 2018 pred odpeljal pred oltar. 
 
Philip in Harry ima zelo tesen odnos. Kot je Meghan pred kratkim povedala, je bil princ Philip eden prvih, ki je videl njenega sinčka Archieja, ki se je rodil 6. maja. 

Kraljičin mož se je Harryjeve poroke udeležil kljub bolečinam, ki jih je imel zaradi operacije kolka. Če to ni ljubezen ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:30 18. Junij 2019.

    Ste le ugotovili, kdo je kdo v britanski kraljevi družini (Philip, Charles, kdo je princ in kdo prestolonaslednik). Presneti alkohol!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.