Tako je Rob Kardashian izvedel, da ga bo Blac Chyna zapustila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
En mesec po rojstvu hčerke Dream je Blac Chyna zapustila Roba Kardashiana.
Oglej si celoten članek

Žalosten Rob Kardashian je na družbenih omrežjih sporočil, da ga je Blac Chyna, ki mu je pred enim mesecem rodila hčerko, zapustila. S sabo je vzela otroka in še nekaj stvari iz otroške sobe.

Njegova objava se je pojavila po tem, ko se je razvedelo, da so hekerji vdrli v Chynin Instagram profil in nekaj njenih zasebnih sporočil najboljši prijateljici objavili na spletu. V teh sporočilih je pisalo, da bo Robu dala še eno leto, nato pa ga bo zapustila. Po njenih besedah, naj bi bil mlajši brati Kim Kardashian, duševno bolan, a si noče poiskati pomoči. Roba je označila za lenega, debelega in nesamozavestnega. Trdila je tudi, da jo je verbalno trpinčil, ker je bil prepričan, da jo vara.

29-letni Kardashian ne more verjeti, kaj se mu je zgodilo. "Mislil sem, da bo to najlepše leto mojega življenja,“ je objavil na Instagramu in dodal, da je Chyno ljubil. "Nisem vedel, da je vse to načrtovala. Res sem bil prepričan, da me ljubi tako močno, kot jaz ljubim njo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.