Tako je naša pevka videti povsem brez ličil, presenečeni?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevka, ki je vedno urejena do potankosti, je pokazala svoj pravi obraz …
Oglej si celoten članek

Naša 35-letna pevka Senida Hajdarpašić je na Balkanu prava senzacija in uživa zvezdniški status. Poleg izvirnega vokala, pozornost vedno vzbudi tudi z dodelanim videzom in popolno naličenim obrazom, redki pa vedo, da Senidah za svojo stilsko podobo skrbi sama. Nekoč je povedala, da se ji to ne zdi nič posebnega, saj je v trgovinah izbira danes zelo pestra, tako da ji kombiniranje oblačil ne povzroča večjih preglavic. 

Nedavno je oboževalce presenetila s fotografijami, na katerih je povsem brez ličil in pokazala, da njen obraz krasijo simpatične pegice. Pevka pa je bila očitno dejavna tudi v karanteni, saj je sredi maja izdala skladbo Piješ, ki je v slabem mesecu dosegla že skoraj dva milijona ogledov. Nova pesem in videospot pa govori ravno o pereči tematiki, ki je velika težava tudi v Sloveniji, to je alkoholizem.

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:21 11. Junij 2020.

    Balkan face....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.