Tako je Urška Žolnir razglasila romantično novico

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Naši zlati Urški čestitamo!
Oglej si celoten članek

Naša najbolj uspešna judoistka, Urška Žolnir, letošnjega januarja ne bo pozabila. Olimpijska zmagovalka se je namreč poročila. Svojemu izbrancu Mateju Jugovarju je večno zvestobo obljubila 25. januarja, in sicer na Mauritiusu. 

Javnosti sta veselo novico sporočila na družabnih omrežjih, kjer sta objavila fotografijo rok, na katerih se svetita poročna prstana. 

Mateja, diplomiranega ekonomista in nekdanjega košarkarja, je Urška spoznala leta 2015 med višinskimi pripravami na Rogli, kjer je trenirala moško ekipo. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:00 31. Januar 2018.

    Ima deformirane prste oziroma sklepe.Verjetno posledica treningov in borb.

  • 16:46 31. Januar 2018.

    ona pa sigurno ne bo nikoli padla po stopnicah

  • 16:10 31. Januar 2018.

    Ma babnca vecjo sapo kt dec....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.