Tako je videti 0,5 kg človeške maščobe

Foto: Anatomy Warehouse maščoba Foto: Anatomy Warehouse maščoba
Iskanje vedno novih načinov, kako med hujšanjem ostati motiviran, ne pozna meja. Zdaj je na spletu zaokrožil model človeške maščobe, ki naj bi spodbujal tiste, ki se diet držijo le s težavo.
Oglej si celoten članek

Polkilogramski model človeške maščobe prodajajo na spletni strani z anatomskimi pripomočki Anatomy Warehouse, prepričal pa ni le študentov medicine, ampak tudi tiste, ki se spopadajo z odvečnimi kilogrami.

Tridimenzionalni model je narejen iz mehke in prožne vinilne plastike, imetniki ga lahko po želji stiskajo in oblikujejo. Na spletni strani pišejo, da ima dramatičen vpliv na vse, ki ga vidijo in občutijo, ter da lahko služi tudi kot dobra motivacija tistim, ki želijo prekiniti z nezdravim življenjskim slogom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.